cat _ esp

social media

Uposiciona

social media

  1. [Prof. Kaplan i Haenlein] Grup d’aplicacions basades en Internet que es desenvolupen sobre els fonaments ideològics i tecnològics de la web 2.0, i que permeten la creació i l’intercanvi de continguts generats per l’usuari.

 

El Social Media ha canviat indefectiblement la naturalesa i la pràctica del màrqueting. Els consumidors actualment esperen tenir un diàleg i interactuar amb les empreses. Aquest fenòmen representa a la vegada un repte i una oportunitat per les empreses.

A UPosiciona podem ajudar-lo a utilitzar les Xarxes Socials per impulsar el seu negoci i comunicar amb als seus clients i/o consumidors. També l’ajudem a controlar el que es diu a la xarxa de la seva Empresa.

Partint d’un estudi previ del posicionament del seu negoci a Internet i a les Xarxes Socials, així com un estudi dels seus clients i de la competència en aquest mitjà, a UPosiciona li  preparem l’Estratègia de Social Media més adient als objectius i necessitats del seu negoci.

Ens podem ocupar de gestionar el seu contingut i disposem de les eines necessàries per fer un seguiment acurat i comprovar que els objectius establerts en les seves campanyes en Social Media es van aconseguint.

Molta gent està creant contingut a les Xarxes Socials. Els seus consumidors segur que fa temps que hi són i molts dels seus competidors també. És necessari tenir-hi una Estratègia i a UPosiciona li podem proporcionar.

2012 © UPosiciona
C. La Pobla de Claramunt, 16 6 è 1a / 08700 Igualada, Barcelona
Tel: +34 654 699 353 / +34 629 38 60 31 / up@uposiciona.com