cat _ esp

notícies

Uposiciona

19_10_2012

social media, ¿si o no?

/

HEM O NO HEM DE SER A LES XARXES SOCIALS?

Les Xarxes Socials formen ja part del nostre món i s’han convertit en enormes plataformes de comunicació entre consumidors i també entre els consumidors i les marques. Des d’elles es comenta, es recomana, es promociona, s’expressen queixes. En resum, s’INTERACTUA.

Ben gestionades poden ser una eina molt eficaç per les nostres accions de comunicació o promoció. Per les PIMES són una excel·lent forma d’accedir als seus clients potencials a un cost assumible. Molt inferior al d’una Campanya de mitjans convencionals a la que no es possible fer front, a més de no ser possiblement rendible.

Per tot això molts empresaris i gestors es plantegen tenir activitat a les Xarxes. Però, COM? Per suposat no indiscriminadament. S’han de tenir presents en tot moment els objectius de l’empresa i què està fent la nostra Competència. A partir d’aquí es pot prendre la decisió de COM i ON.

No totes les Xarxes socials són adequades per el nostre negoci. S’han de triar bé. Hem de comunicar des d’aquelles plataformes que arribin a la nostra audiència i la imatge de les quals estigui d’acord amb el que volem transmetre de la nostra empresa o producte. En cas contrari el resultat pot ser nul o tanmateix perjudicial.

Citant a McLuhan “el missatge és el mitjà”, és molt important EL QUÈ diem, però també des D’ON ho diem.

Tan sols mitjançant aquesta reflexió abans de començar el camí dels Social Media aconseguirem  que  puguin ser efectives i rendibles.

 

Deixa un comentari

ENCARA NO HI HA COMENTARIS. SIGUES EL PRIMER!

DEIXA UN COMENTARI

Siusplau, emplena tots els camps.

2012 © UPosiciona
C. La Pobla de Claramunt, 16 6 è 1a / 08700 Igualada, Barcelona
Tel: +34 654 699 353 / +34 629 38 60 31 / up@uposiciona.com