cat _ esp

notícies

Uposiciona

6_05_2013

RESPONSIVE ECOMMERCE O EL DISSENY WEB PENSAT PER VENDRE EN DISPOSITIUS MÒVILS.

/

EL RESPONSIVE ECOMMERCE

Els percentatges de e-consumidors que consulten o compren a través de les seves tauletes o dispositius mòbils va incrementant-se progressivament a mida que passa el temps.

El desafiament ara per a les empreses es adequar les seves webs, dissenyades per veure’s en pantalles de PC, a aquesta nova realitat.

L’adaptació a telèfons mòbils i tauletes resulta més complexa per el comerç electrònic, especialment per les botigues amb amplies ofertes de producte.

Algunes de les claus són:

Proporcionar als visitants les mateixes eines i característiques per navegar per la web i filtrar la informació en tots els dispositius ja siguin mòbils o no.

Fer servir una obertura progressiva de la informació  per concentrar l’atenció del consumidor en els elements més importants, simplificant també la interfície d’usuari, particularment en el mòbil.

Oferir en ambdós dispositius interaccions específiques d’usuari i donar als visitants la possibilitat d’escollir si volen tenir una experiència de navegació simple, o volen que sigui més completa.

 

 

Deixa un comentari

ENCARA NO HI HA COMENTARIS. SIGUES EL PRIMER!

DEIXA UN COMENTARI

Siusplau, emplena tots els camps.

2012 © UPosiciona
C. La Pobla de Claramunt, 16 6 è 1a / 08700 Igualada, Barcelona
Tel: +34 654 699 353 / +34 629 38 60 31 / up@uposiciona.com