cat _ esp

qui som

Uposiciona

Carles Reverter

Amb estudis de disseny i programació, i més de 10 anys d’experiència en agències de publicitat i com a emprenedor, és expert en tecnologies Front End i Open Source. Desenvolupa i produeix tant websites 100% a mida com sol•lucions basades en Open Source com: botigues online, blogs i gestors de continguts adaptant total o parcialment el disseny i funcionament.
carles@uposiciona.com
www.linkedin.com/carles-reverter
> +34 626 122 667

 

Jordi Tomàs

Amb estudis d’Enginyeria Informàtica, un postgrau en Desenvolupament Directiu per la IESE Business School i certificat per Google en Digital Analytics, desenvolupat la seva carrera en el sector de les TIC, començant com a consultor de serveis i solucions tecnològiques durant més de 15 anys i continuant durant cinc anys com a Director TI en una multinacional industrial. Paral·lelament ha creat i gestionat empreses de comerç electrònic, adquirint un profund coneixement del sector i de les tècniques per portar amb èxit un negoci a internet.
jordi@uposiciona.com
www.linkedin.com/jordi-tomas
> +34 654 699 353

 

Miquel Gleyal

Va estudiar Disseny Gràfic a l’escola Ondara. Mentre treballava per empreses internacionals del sector industrial, aprèn màrqueting, comunicació i gestió dels recursos gràfics fins a límits impensables. La gestió del disseny i els seus resultats en el mercat són la base de tot el que es crea en el seu cervell. Avui 12 anys desprès de crear la seva primera empresa, està casat i té 2 fills.
miquel@uposiciona.com
www.linkedin.com/miquel-gleyal
> +34 629 386 031

 

Rosó Esquefa

A la formació en Comunicació i Màrqueting, s’afegeix en els darrers anys l’especialització en Màrqueting Digital, i especialment les Xarxes Socials. Uneix una llarga trajectòria professional en diverses posicions dins dels Departaments  de Màrqueting en empreses nacionals i multinacionals de diferents sectors.  Coneixedora de la importància d’Internet com a nou canal de Comunicació i Vendes, pot aportar solucions en la gestió de les Xarxes Socials i altres aspectes importants del Màrqueting Digital.
roso@uposiciona.com
> www.linkedin.com/roso-esquefa
> +34 661 531 542

 

2012 © UPosiciona
C. La Pobla de Claramunt, 16 6 è 1a / 08700 Igualada, Barcelona
Tel: +34 654 699 353 / +34 629 38 60 31 / up@uposiciona.com