cat _ esp

notícies

Uposiciona

29_05_2013

“PROGRAMA DE VERIFICACIÓ DE PÀGINA DE FANS” A FACEBOOK UN NOU INTENT DE SUPLANTACIÓ D’IDENTITAT.

/

Ens ha arribat que:

UN NOU INTENT DE SUPLANTACIÓ D’IDENTITAT ES MOU PER FACEBOOK

Darrerament està donant voltes per Facebook un nou engany. Comença amb un missatge als propietaris de pàgines sobre un nou “Programa de Verificació de pàgina de fans”. A partir d’aquí es demana als usuaris que comparteixin el seu e-mail i contrasenya de Facebook. Es tracta un cop més d’un intent de suplantació d’identitat.

Tal i com ja va passar en el passat, el comunicat que reben els administradors de pàgines pretén ser un comunicat de seguretat de Facebook i intenta que els usuaris comparteixin la seva informació d’inici de sessió.

Aquesta darrera estafa, tal i com explica Hoax-Slayer, informa als propietaris que, donada la qualitat de la seva pàgina (número de fans, nivell dels continguts), s’ha de reforçar la seguretat i que per tant han d’escollir un codi de 10 dígits, donen com a terme màxim el 30 de Maig, sinó ho fan, la seva pàgina pot ser suspesa.

El missatge inclou un enllaç a una pàgina amb un formulari en el que es demana el correu electrònic, la contrasenya i un “codi de transferència” de lliure elecció.

Els administradors de les pàgines han d’estar alerta amb intents de suplantació d’identitat com aquests, i recordar que tan sols ha d’introduir la contrasenya en el lloc de Facebook, Facebook.com. Cal tenir en compte també amb compartir informació en aplicacions de tercers i en les etiquetes de pàgina.

Deixa un comentari

ENCARA NO HI HA COMENTARIS. SIGUES EL PRIMER!

DEIXA UN COMENTARI

Siusplau, emplena tots els camps.

2012 © UPosiciona
C. La Pobla de Claramunt, 16 6 è 1a / 08700 Igualada, Barcelona
Tel: +34 654 699 353 / +34 629 38 60 31 / up@uposiciona.com