cat _ esp

posicionament

Uposiciona

posicionar 

  1. v. tr. [EI] [IMI] Posar manualment o mecànicament (una peça, una eina, etc.) en la posició adequada per a la funció que fa o ha de fer.

 

Des d’UPosiciona ajudem a les empreses a tenir visibilitat a internet, a través d’estratègies i tècniques de posicionament web, que juntament amb un seguiment i anàlisi dels resultats, permeten assolir les primeres posicions en els resultats de les cerques.

El SEO (Search Engine Optimization) és un conjunt de tècniques que de manera ètica ajuda a la web a ser trobada per les paraules clau que el client desitja. Aquest posicionament, també anomenat posicionament natural, permet estar a les primeres posicions dels resultats orgànics (SERPs Search Engine Results Page), de forma duradora, sense haver d’estar preocupat pel pressupost que s’hi ha de destinar.

A UPosiciona realitzem auditories SEO per tal d’establir l’estat actual i el punt de partida per començar a treballar el posicionament natural. Conjuntament amb el client es defineixen les paraules clau a poscionar (keywords), es treballen els paràmetres SEO inSite, i es desenvolupen estratègies de linkbuilding.

2012 © UPosiciona
C. La Pobla de Claramunt, 16 6 è 1a / 08700 Igualada, Barcelona
Tel: +34 654 699 353 / +34 629 38 60 31 / up@uposiciona.com