cat _ esp

notícies

Uposiciona

30_09_2013

Com funciona el Google AdWords?

/

Voleu saber com funciona Google Adwords? Feu servir aquesta espectacular infografia!

 

Infographic by Pulpmedia Online Marketing

Deixa un comentari

27_08_2013

ÀLBUMS COMPARTITS A FACEBOOK

/

Una nova funció de Facebook permetrà compartir àlbums entre diferents usuaris.
Facebook posa en marxa una nova funció que permetrà a diversos usuaris posar fotografies en el mateix àlbum.
Els usuaris de Facebook que creïn  aquests àlbums podran concedir l’accés a un màxim de 50 amics que podran compartir fins a 200 fotos cadascun.
Anteriorment només els usuaris que creaven els àlbums podien pujar fotografies i el nombre total d’imatges era de 1.000.
Aquesta funció de fotos compartides començarà el desplegament en els …

Deixa un comentari

26_06_2013

ELS GATS EXPLIQUEN QUÈ SÓN ELS SOCIAL MEDIA

/

Ho hem vist a Internet i ens ha semblat una manera molt original d’explicar algunes de les Xarxes Socials més conegudes.
 

Deixa un comentari

20_06_2013

CONSELLS DE GOOGLE PER MILLORAR LA NAVEGACIÓ EN DISPOSITIUS MÒBILS

/

 
AIXÍ HO ANUNCIEN DES DEL BLOG DE LA SEVA WEBMASTER
El dia 11 el bloc de la “web màster” central de Google va anunciar canvis en la forma en que classifica els resultats de recerca en smartphones. L’objectiu, eliminar tots aquells defectes que afectin a l’experiència de l’usuari.
Un dels temes més destacats són els “intercalats” que porten als visitants a descarregar aplicacions mòbils. Altres són les redireccions equivocades i els vídeos que no es poden reproduir.
Aquí hi ha alguns dels temes que …

Deixa un comentari

29_05_2013

“PROGRAMA DE VERIFICACIÓ DE PÀGINA DE FANS” A FACEBOOK UN NOU INTENT DE SUPLANTACIÓ D’IDENTITAT.

/

Ens ha arribat que:
UN NOU INTENT DE SUPLANTACIÓ D’IDENTITAT ES MOU PER FACEBOOK
Darrerament està donant voltes per Facebook un nou engany. Comença amb un missatge als propietaris de pàgines sobre un nou “Programa de Verificació de pàgina de fans”. A partir d’aquí es demana als usuaris que comparteixin el seu e-mail i contrasenya de Facebook. Es tracta un cop més d’un intent de suplantació d’identitat.
Tal i com ja va passar en el passat, el comunicat que reben els administradors de pàgines pretén ser un comunicat …

Deixa un comentari

15_05_2013

ACTORS NORDAMERICANS A SINA WEIBO, EL TWITTER XINÉS

/

ALGUNS ACTORS NORDAMERICANS PREFEREIXEN SINA WEIBO MÉS QUE TWITTER PER COMUNICAR-SE AMB ELS SEUS SEGUIDORS

Hem llegit que:
Segons un informe de la “Motion Picture Association of America” Xina s’ha convertit en la segona taquilla més gran del món.
Així dons l’industria americana de l’entreteniment ha entès perfectament com n’és d’important l’audiència Xinesa. Un dels punts on es focalitza la seva estratègia és en desenvolupar una presencia online de les celebritats occidentals al Twitter xinés, SINA …

Deixa un comentari

6_05_2013

RESPONSIVE ECOMMERCE O EL DISSENY WEB PENSAT PER VENDRE EN DISPOSITIUS MÒVILS.

/

EL RESPONSIVE ECOMMERCE

Els percentatges de e-consumidors que consulten o compren a través de les seves tauletes o dispositius mòbils va incrementant-se progressivament a mida que passa el temps.
El desafiament ara per a les empreses es adequar les seves webs, dissenyades per veure’s en pantalles de PC, a aquesta nova realitat.
L’adaptació a telèfons mòbils i tauletes resulta més complexa per el comerç electrònic, especialment per les botigues amb amplies ofertes de producte.

Algunes de les claus …

Deixa un comentari

24_04_2013

FACEBOOK FA CANVIS EN EL DISSENY DE LES SEVES PÀGINES PER DISPOSITIUS MÒBILS

/

NOU DISSENY DE FACEBOOK PER ELS DISPOSITIUS MÒBILS
Facebook ha  redissenyat la manera com els usuaris de dispositius mòbils veuran les pàgines. La companyia va anunciar dijous que las pàgines tindrien un “look” més elegant. Això farà  més fàcil als usuaris clicar el “like”, enviar missatges, trucar o també veure si un restaurant, botiga o altre tipus de negoci esta obert. Els usuaris a més podran veure quants cops han visitat una pàgina. Els administradors de les pàgines de Facebook també podran canviar …

Deixa un comentari

8_04_2013

Busquem Agents Comercials

/

Potser coneixes algú que li pot encaixar.

A UPosiciona, seleccionem Agents Comercials Autònoms per oferir els nostres serveis de posicionament, màrketing online, estratègia, … (el nostre mercat objectiu són tot tipus de pimes i comerços a nivell nacional).

S’ofereix:

– Zona de treball a elecció del candidat.
– Excel.lents comissions + incentius.
– Possibilitat de dirigir el seu propi negoci.
– Formació a càrrec de l’empresa.
– Compatibilitat vida laboral/familiar.

Requisits:

– Caràcter comercial i emprenedor.
– …

Deixa un comentari

26_03_2013

COM OPTIMITZAR EL NOSTRE TEMPS DIGITAL?

/

Ha començat la Primavera i amb aquesta inici d’estació seria una bona idea fer neteja dels nostres “armaris digitals” i optimitzar el nostre temps.

Aquí tenim alguns suggeriments:

Netejar les safates d’entrada i sortida. Esborrar totes aquelles peticions, invitacions i converses que ja no ens interessen.

Donar de baixa newsletters que arriben per correu i que ja no tenen rellevància. S’ha de considerar si l’informació que ens arriba es útil.

Esborrar o arxivar els correus de la safata d’entrada. Conté la safata …

Deixa un comentari

12_03_2013

FACEBOOK ES POSA AL DIA

/

NOU DISSENY DE FACEBOOK

Facebook aposta per un nou disseny després d’escoltar les demandes dels seus usuaris.

Els canvis:

Unifica la interfície de tots els dispositius, escriptoris i mòbils.

Dóna molt protagonisme a les imatges, conscients com són de la seva rellevància en la xarxa social.

Permet escollir de qui volem veure les notícies mitjançant un filtre.

Facebook s’integra amb altres serveis com per exemple Pinterest ja que ha millorat moltíssim la vistositat i la presentació de les imatges.

Les …

Deixa un comentari

5_03_2013

COM FER SERVIR UN HASHTAG?

/

COM FER UN ÚS EFECTIU DEL HASHTAG

D’acord amb Twitter, un hashtag es defineix com: “El símbol per marcar paraules clau o temes a Twitter”. Es va crear de forma orgànica pels usuaris de Twitter com una forma de categoritzar missatges”.

Des que la primera persona va fer servir un hashtag a l’agost de 2007, s’ha convertit en un dels símbols més utilitzats a Twitter. La gent el fa servir per organitzar converses, twittejar els esdeveniments i atreure als altres a les converses online.

Per tenir èxit amb una campanya de …

Deixa un comentari

22_02_2013

4 passos per millorar el posicionament d’una web

/

Des d’UPosiciona.com et proposem 4 senzills passos per millorar de manera ràpida i efectiva el posicionament de la teva pàgina web o la teva botiga online o de comerç electònic.
1r pas: Paraules clau
Escull les paraules clau que creguis que portaran trànsit a la teva web. No triis les paraules que tu vols, sinò les que fan servir els teus potencials clients. Pensa com pensen els teus potencials clients i potser veuras que no estaves utilitzant les paraules adequades.
2n pas: Títol de la pàgina
El títol de la pàgina ha de contenir …

Deixa un comentari

7_02_2013

TENDÈNCIES DIGITALS 2013

/

Tendències Digitals per el 2013

Segons un estudi realitzat per la consultora Econsultancy conjuntament amb Adobe,  les tendències dins del món digital per al 2013 marquen el camí cap un més gran protagonisme de:

El contingut. Cada cop més, el contingut apareix com l’element principal i la seva creació es converteix en uns disciplina per sí mateixa. El contingut en totes les seves formes ha de ser el nucli de qualsevol estratègia digital.

Capitalització al màxim el engagement o relació amb els nostres seguidors i/o …

Deixa un comentari

28_11_2012

EL Mcommerce. Una nova realitat que comença als EEUU

/

Les compres a través del mòbil, un nou concepte de vendes
 

Una investigació realitzada per Chase Paymentech als EUA el mes de setembre va reflectir que els detallistes amb presència al web esperen que aproximadament  un 50% de les seves vendes previstes per la Campanya de Nadal vinguin a través d’Internet. D’aquestes vendes preveuen que un 6% els hi pugui arribar a través del mòbil.

Tanmateix, la xarxa de publicitat per mòbil  Jumptap (http://www.jumptap.com) espera un trànsit significatiu de « clics » durant la …

Deixa un comentari

21_11_2012

INBOUND MÀRKETING

/

El Inbound Màrqueting està “In”

El Inbound Màrqueting es una metodologia recent que ja ha demostrat moltes vegades ser altament eficaç generant  més “leads” (consumidors interessats) en els negocis. El Inbound Màrqueting va néixer a l’alba de la nova era d’un nou consumidor. Internet, la nova tecnologia i la seva activitat social han canviat la forma en que els consumidors es relacionen amb les empreses. D’acord amb les ultimes investigacions i enquestes, el consumidor ha fet saber el seu desig de esser contactat a …

Deixa un comentari

19_11_2012

EL MANIFEST CLUETRAIN

/

Títol original: The Cluetrain Manifesto

Un llibre molt recomanable. L’any 1999 quatre estudiosos, Rick Levine, Christopher Locke, Doc Searls i David Weinberger, que amb el temps han demostrat esser visionaris,  van escriure un Manifest on plantejaven 95 tesis amb l’objectiu de fer veure a les empreses la importància del futur que arribava.

D’entre tots aquest punts podem destacar  els següents:

El Mercats son converses

Els mercats estan formats per essers humans. Per tant les converses son humanes perquè es …

Deixa un comentari

8_11_2012

10 maneres d’incrementar conversions a través del SEO

/

Si et creixen les visites  però els ingressos es mantenen en una línia plana, hauras de deixar de pensar en l’optimització als cercadors (SEO) com una manera de portar trànsit i començar a pensar-hi com més d’un enfocament holístic que inclou tot, des de la imatge de marca a la usabilitat.

Aqui us proposo tot el que heu de saber sobre incrementar les conversions a les botigues online a través de SEO, en 10 passos fàcils-de-seguir.

1. Construir una marca forta
T’has de diferenciar de la competència, fes-ho potenciant la …

Deixa un comentari

19_10_2012

social media, ¿si o no?

/

HEM O NO HEM DE SER A LES XARXES SOCIALS?

Les Xarxes Socials formen ja part del nostre món i s’han convertit en enormes plataformes de comunicació entre consumidors i també entre els consumidors i les marques. Des d’elles es comenta, es recomana, es promociona, s’expressen queixes. En resum, s’INTERACTUA.

Ben gestionades poden ser una eina molt eficaç per les nostres accions de comunicació o promoció. Per les PIMES són una excel·lent forma d’accedir als seus clients potencials a un cost assumible. Molt inferior al d’una …

Deixa un comentari

11_10_2012

entrevista a ràdio igualada

/

El proper dimarts dia 16 d’octubre a 2/4 de 9 del matí, ens entrevistaran a Ràdio Igualada per parlar d’aquest nou projecte que és UPosiciona.

Dins de l’espai Empresa que la Unió Empresarial de l’Anoia té al programa El Primer Café, explicarem com estem creant UPosiciona, i quins serveis oferim.

UPosiciona es una empresa que ofereix serveis d’estratègia online, de posicionament a internet (SEO), de web i comerç electrònic, de marketing online i d’analítica web.

Recentment també hem incorporat al nostre portfoli la creació …

Deixa un comentari

24_09_2012

estarem al networking de grera

/

A UPosiciona ens movem, i estarem a l’esdeveniment de networking creat per Grera juntament amb l’Ajuntament de Manresa. Aquest esdeveniment permetrà als participants fer més de 50 contactes empresarials en un entorn especialment creat per a propiciar la generació de negoci. El networking té un format de trobada amb entrevistes curtes i bidireccionals entre tots els participants. En cada entrevista les empreses exposen de forma breu, clara i concisa què fan i quines oportunitats de col•laboració hi ha entre ambdues parts, cercant …

Deixa un comentari

10_07_2012

Benvinguts a UPosiciona!

/

Benvinguts a la web d’UPosiciona, una empresa de serveis d’estratègia, de posicionament, de gestió i de creació web i comerç electrònic.

A UPosiciona us ajudarem a definir la estratègia de la vostra presència a internet, ja sigui a través d’una web o bé a través d’un canal de comerç electrònic.

A partir de la estratègia, us podrem crear la vostra pàgina web o bé el vostre espai de comerç electrònic i ajudar-vos a gestionar-lo. Us assessorarem en com posicionar-vos per tal d’assolir posicions rellevants als principals …

Deixa un comentari

2012 © UPosiciona
C. La Pobla de Claramunt, 16 6 è 1a / 08700 Igualada, Barcelona
Tel: +34 654 699 353 / +34 629 38 60 31 / up@uposiciona.com