cat _ esp

notícies

Uposiciona

21_11_2012

INBOUND MÀRKETING

/

El Inbound Màrqueting està “In”

El Inbound Màrqueting es una metodologia recent que ja ha demostrat moltes vegades ser altament eficaç generant  més “leads” (consumidors interessats) en els negocis. El Inbound Màrqueting va néixer a l’alba de la nova era d’un nou consumidor. Internet, la nova tecnologia i la seva activitat social han canviat la forma en que els consumidors es relacionen amb les empreses. D’acord amb les ultimes investigacions i enquestes, el consumidor ha fet saber el seu desig de esser contactat a través d’aquests nous mitjans.

El Inbound Màrqueting es una estratègia de Màrqueting que utilitzen els diferents negocis, implementant tàctiques, per “esser trobats” per els consumidors. El Inbound Màrqueting te a veure amb la creació i distribució de contingut de valor per els consumidors. Promou aquest contingut. Construeix relacions i en resum “empeny” el consumidor cap a l’empresa o la marca. Les estratègies de Inbound Màrqueting creen coneixement de marca. Milloren les recerques en els buscadors. Creen un lideratge de pensament. Desenvolupen valuoses relacions entre els consumidors. Estableixen credibilitat i construeixen reputacions sòlides.

El Outbound Màrqueting està “Out”

Per contra, el Outbound Màrqueting, o Màrqueting tradicional utilitza estratègies per captar consumidors construint coneixement de marca a través de la compra d’espais publicitaris i l’utilització de tècniques promocionals. Totes elles interrompen al consumidor. Ara amb la capacitat del nou consumidor de no posar res al seu davant que no vulgui veure, el Outbound Màrqueting funciona cada cop menys. Amb filtres de spam, identificadors, Tivo i altres, el consumidor actual, tan ocupat, es difícil de guanyar, especialment quan no vol ser guanyat amb aquestes tècniques.

Deixa un comentari

ENCARA NO HI HA COMENTARIS. SIGUES EL PRIMER!

DEIXA UN COMENTARI

Siusplau, emplena tots els camps.

2012 © UPosiciona
C. La Pobla de Claramunt, 16 6 è 1a / 08700 Igualada, Barcelona
Tel: +34 654 699 353 / +34 629 38 60 31 / up@uposiciona.com