cat _ esp

notícies

Uposiciona

28_11_2012

EL Mcommerce. Una nova realitat que comença als EEUU

/

Les compres a través del mòbil, un nou concepte de vendes

 

Una investigació realitzada per Chase Paymentech als EUA el mes de setembre va reflectir que els detallistes amb presència al web esperen que aproximadament  un 50% de les seves vendes previstes per la Campanya de Nadal vinguin a través d’Internet. D’aquestes vendes preveuen que un 6% els hi pugui arribar a través del mòbil.

Tanmateix, la xarxa de publicitat per mòbil  Jumptap (http://www.jumptap.com) espera un trànsit significatiu de « clics » durant la Campanya Nadalenca.

Aquesta mateixa xarxa estima que en  aquesta campanya, es produirà un increment en trànsit d’anuncis pel mòbil d’un 11% i un 3% d’increment en el rati de “clics” comparat amb la campanya normal de vendes.

Las xarxes socials també seran un important focus de vendes en la Campanya de Nadal. Chase Paymentech també ha constatat que als EAU un 86% dels detallistes planegen utilitzar Facebook i un 70% Twitter per fer promocions dels seus articles en aquesta època de vendes.

No sabem quan començarà aquesta nova manera “d’anar de compres” al nostre país, però si jutgem la rapidesa amb la que es mou tot a Internet i la gran acceptació que els dispositius mòbils tenen al nostre país, no trigarà molt de temps.

Deixa un comentari

ENCARA NO HI HA COMENTARIS. SIGUES EL PRIMER!

DEIXA UN COMENTARI

Siusplau, emplena tots els camps.

2012 © UPosiciona
C. La Pobla de Claramunt, 16 6 è 1a / 08700 Igualada, Barcelona
Tel: +34 654 699 353 / +34 629 38 60 31 / up@uposiciona.com