cat _ esp

notícies

Uposiciona

10_07_2012

Benvinguts a UPosiciona!

/

Benvinguts a la web d’UPosiciona, una empresa de serveis d’estratègia, de posicionament, de gestió i de creació web i comerç electrònic.

A UPosiciona us ajudarem a definir la estratègia de la vostra presència a internet, ja sigui a través d’una web o bé a través d’un canal de comerç electrònic.

A partir de la estratègia, us podrem crear la vostra pàgina web o bé el vostre espai de comerç electrònic i ajudar-vos a gestionar-lo. Us assessorarem en com posicionar-vos per tal d’assolir posicions rellevants als principals navegadors, per les paraules clau del vostre negoci, i us podem crear un pla de màrqueting online i fer-vos el seguiment del mateix amb la definició de les mètriques i KPIs necessaris i en funció de les necessitats del vostre negoci. També us podem definir i gestionar la estratègia de presencia a les xarxes socials, com Facebook, Twitter, Pinterest, etc.

Si esteu pensant en fer el salt a internet o bé necessiteu donar una empenta al que ja teniu, no ho dubteu, a UPosiciona us podem ajudar.

Moltes gràcies pel teu temps.

 

L’equip d’UPosiciona

 

 

Deixa un comentari

ENCARA NO HI HA COMENTARIS. SIGUES EL PRIMER!

DEIXA UN COMENTARI

Siusplau, emplena tots els camps.

2012 © UPosiciona
C. La Pobla de Claramunt, 16 6 è 1a / 08700 Igualada, Barcelona
Tel: +34 654 699 353 / +34 629 38 60 31 / up@uposiciona.com