cat _ esp

analítica web

Uposiciona

analítica web

  1. m. [INT] disciplina professional encaminada a extreure conclusions, definir estratègies o establir regles de negoci sobre la base de les dades recollides en tots aquells entorns web sobre els que una empresa exerceix control.

 

A UPosiciona oferim el servei de consultoria en Analítica Web per tal d’analitzar el resultat de les estratègies desenvolupades, tant de màrqueting online, de posicionament natural com de social Media.

Aquest servei aporta la definició de les mètriques i les KPI’s, i l’ avaluació, processament, interpretació i anàlisi d’aquestes mètriques d’un lloc web o botiga online. L’objectiu és entendre el comportament dels usuaris i els resultats de les accions de màrqueting online.

El servei d’Analítica Web permet maximitzar el rendiment del lloc web o botiga online amb l’objectiu d’incrementar el volum de negoci dels nostres clients.

Podreu saber d’on provenen els vostres clients potencials, què és el que busquen, com naveguen per l’ informació i perquè compren o no compren els vostres productes i/o serveis.

Gràcies a l’anàlisi de les dades del vostre lloc o pàgina web, podreu augmentar el Retorn de l’Inversió, facilitar l’ús de la vostra pàgina, redefinir les estratègies de màrqueting. Es a dir posar en marxa totes aquelles accions que os permetin millorar el rendiment de la vostra inversió.

2012 © UPosiciona
C. La Pobla de Claramunt, 16 6 è 1a / 08700 Igualada, Barcelona
Tel: +34 654 699 353 / +34 629 38 60 31 / up@uposiciona.com