cat _ esp

notícies

Uposiciona

22_02_2013

4 passos per millorar el posicionament d’una web

/

Des d’UPosiciona.com et proposem 4 senzills passos per millorar de manera ràpida i efectiva el posicionament de la teva pàgina web o la teva botiga online o de comerç electònic.

1r pas: Paraules clau

Escull les paraules clau que creguis que portaran trànsit a la teva web. No triis les paraules que tu vols, sinò les que fan servir els teus potencials clients. Pensa com pensen els teus potencials clients i potser veuras que no estaves utilitzant les paraules adequades.

2n pas: Títol de la pàgina

El títol de la pàgina ha de contenir la paraula clau (keyword) principal que hauria de ser la primera. I en total ha de contenir entre 3 i 9 paraules, amb un màxim de 66 caràcters, incloent els espais. Això es degut a que quan es mostren els resultats de la cerca (SERP), Google nomès mostra els primers 66 caràcters.

3r pas: Descripció de la pàgina

La descripció que posem de la pàgina serà la que Google mostrarà sota del títol de la pàgina als resultats de la cerca (SERP). Aquesta descripció també ha de contenir la paraula clau, si es al començament millor, i ha de tenir entre 20 i 160 caràcters.

4rt pas: Contingut

És molt important l’ús de les etiquetes (H2 i H3) que continguin la paraula clau (Keyword) que volem posicionar. El contingut ha de tenir com a mínim unes 300 paraules (menys es considera un contingut escas), i amb una densitat de paraula clau d’entre l’1% i el 5%, en funció de la longitud del text. També és important potenciar la paraula clau, posant-la en negreta, cursiva, subratllat, etc. També es recomanable posar enllaços interns a d’altres continguts de la web.

Seguint aquests passos veuras com millores el posicionament de la teva web!!

 

Deixa un comentari

ENCARA NO HI HA COMENTARIS. SIGUES EL PRIMER!

DEIXA UN COMENTARI

Siusplau, emplena tots els camps.

2012 © UPosiciona
C. La Pobla de Claramunt, 16 6 è 1a / 08700 Igualada, Barcelona
Tel: +34 654 699 353 / +34 629 38 60 31 / up@uposiciona.com