cat _ esp

notícies

Uposiciona

8_11_2012

10 maneres d’incrementar conversions a través del SEO

/

Si et creixen les visites  però els ingressos es mantenen en una línia plana, hauras de deixar de pensar en l’optimització als cercadors (SEO) com una manera de portar trànsit i començar a pensar-hi com més d’un enfocament holístic que inclou tot, des de la imatge de marca a la usabilitat.

Aqui us proposo tot el que heu de saber sobre incrementar les conversions a les botigues online a través de SEO, en 10 passos fàcils-de-seguir.

1. Construir una marca forta
T’has de diferenciar de la competència, fes-ho potenciant la marca. Per fer-ho, posa la teva marca a absolutament qualsevol cosa que facis online. Per tant, quan la gent comenci a buscar la teva marca en lloc de les paraules clau relacionades amb ella, no t’hauras de preocupar per com estas hi estas posicionat.

Una marca forta es tradueix en més confiança, el que significa majors conversions.

2. Que sigui fàcil per als motors de cerca i els seus usuaris
Tenir en compte l’estructura del lloc és molt important en SEO. Google ha dit específicament que un temps de càrrega ràpid i una fàcil navegació són factors de posicionament.

Has d’assegurar que la navegació sigui fàcil de seguir i que tingui sentit tant per a l’usuari com per l’aranya (els motors de cerca d’eines utilitzar per rastrejar el seu lloc). Després cal arreglar els enllaços trencats (404 errors) i finalment, si aconsegueixes millorar els temps de càrrega del lloc és gairebé segur veure un augment en el posicionament i en les conversions.

3. Ser més que una porta de la botiga
Ofereix als visitants l’opció de contactar amb per telèfon, correu electrònic, formulari de contacte, text, carta i de qualsevol altra manera que es pugui imaginar. Crear un una botiga online multicanal fa que sigui molt més fàcil per als seus visitants contactar i comprar, que és una manera d’augmentar la participació i les conversions.

4. Tot és qüestió de contingut
Continuament Google millora el seu algorisme  focalitzant-lo al contingut de qualitat excel·lent. Tant si és un blog, una pàgina nova o descripcions dels productes, l’actualització periòdica del seu lloc amb contingut fresc i excepcional es molt valorat per Google. I si combines aquesta actualizació de continguts amb la investigació de paraules clau, maximitzes la possibilitat de millorar en el posicionament.

5. Adoptar noves tecnologies
Sorprenentment moltes empreses encara no han desenvolupat una versió mòbil del seu lloc. La gran majoria ni tan sols han fet que els seus llocs siguin compatibles amb els dispositius mòbils. De la mateixa manera, encara que l’ús del vídeo s’ha accelerat en gran manera, molt pocs llocs en tenen, tot i el pes que té per Google l’us del video als llocs web.

6. Posa l’atenció en els clients, no no al SEO
Molts propietaris de webs  cometen l’error de creure que el SEO ho és tot quan es tracta de conversions. Això no és cert. El SEO només ajuda als usuaris a arribar a la seva web, tu has de fer la resta.

Si el checkout es infumable o els  productes no tenen prou informació, o la web no és atractiva per al visitant, tot el que hem aconseguit des del SEO és un percentatge molt alt de rebot.

7. Sigues social
Per moltes empreses, el concepte de les xarxes socials és estrany ja que, a diferència del màrqueting off line, no sembla tenir un benefici directe a les vendes. No obstant això, les empreses amb més èxit en línia estan a les xarxes socials acom Facebook, Twitter, Google + i altres. I amb Google i Bing donant més pes als mitjans socials en els seus resultats de cerca, si no hi ets, et quedaràs enrere.

El millor consell és anar-hi i provar-ho.

8. No ignoris els teus clients
Sona a comentari absurd per què, quin negoci pot ignorar als seus clients? Però passa, sobretot a les xarxes socials i a través de formularis de contacte.

Si la teva política consisteix a respondre amb regularitat als clients, esmentar-los en els seus mitjans de comunicació social i  mantenir els canals de contacte sempre oberts per a qualsevol petició, crearem una confiança en la marca que es traduirà en un augment de les conversions.

9. Mai escatimar en la qualitat
Com més intel·ligents són els algoritmes dels cercadors, més sofisticades són les seves habilitats per identificar un bon contingut. Això significa que els continguts d’un paràgraf, ràpids o les descripcions de producte subministrades pels proveïdors, estan activament penalitzades.

Així que, com pots evitar que això et passi? Doncs  no preocupante per la quantitat. Una gran contingut actualitzat  és molt millor que continguts  més febles.

10. No tinguis pressa
Una de les preguntes més freqüents que rebem és “He de fer comentaris per als meus propis productes?” I la resposta és breu, i immediata, no! No és correcte, i a més, si Google mai se n’assabenta nomès aconseguiras ser penalitzat.

Això es el que passa amb el SEO en el seu conjunt. No es pot accelerar res i no hi ha solucions ràpides. Es tracta de crear contingut de qualitat, treballar la web o la botiga online per tal que sigui fàcil navegar-hi i col·laborar amb els clients a tants nivells com sigui possible.

Tot això porta temps i és aquest temps el que has d’estar disposat a invertir. I valdrà la pena.

 

Així que aquests són els nostres 10 consells per millorar les teves conversions de comerç electrònic a través de SEO. Algun d’ells t’ha funcionat? O  tens els teus propis consells per afegir a la nostra llista? Fes-nos-els saber en els comentaris a continuació.

Traducció de l’article de Dave Langdale, Maria Morais a www.catalog-biz.com.

Deixa un comentari

ENCARA NO HI HA COMENTARIS. SIGUES EL PRIMER!

DEIXA UN COMENTARI

Siusplau, emplena tots els camps.

2012 © UPosiciona
C. La Pobla de Claramunt, 16 6 è 1a / 08700 Igualada, Barcelona
Tel: +34 654 699 353 / +34 629 38 60 31 / up@uposiciona.com